Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Κύριε Πεταλωτή έχει και η Ελλάδα χιονοδρομικά κέντρα !!!Αν έχεις ένα μαγαζί, είναι δυνατό το προϊόν που πουλάς να πηγαίνεις και να το αγοράζεις από τον ανταγωνιστή σου;
H Ελλάδα πουλάει τουρισμό και το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα...αντί λοιπόν ο κυβερνητικός κύριος Πεταλωτής να αγοράσει από το δικό του μαγαζί ψωνίζει από τον ανταγωνιστή μας !!!
Τι θα πουν τότε οι πελάτες;
Όσο για τις προτροπές του για συνεργασίες με τουρκικά πανεπιστήμια, δε μας εκπλήσσουν αφού εδώ και καιρό διαφημίζονται από καθηγητές των δικών μας σχολών που προτρέπουν φοιτητές μας για εράσμους ή μεταπτυχιακά στη γειτονική χώρα ...
Νέο-οθωμανισμός σε εξέλιξη με την Ελλάδα μας δορυφόρο σε όλους τους τομείς...
Το θέμα είναι σοβαρό και μπορούμε να δράσουμε και ο καθένας μόνος απορρίπτοντας την Τουρκία ως προορισμό !!!
Και εγώ θέλω σαν τρελός να πάω να δω την Πόλη ή τον Πόντο αλλά δε το κάνω, πόσο να πάω για ψώνια ...
Διαβάζω στο ιστολόγιο ταχαλια


Λέμε εμείς τώρα..
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν καλά χιονοδρομικά κέντρα;;
Διαβάστε το σχετικό άρθρο.
"Στην Προύσα πέρασε τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς ο Γιώργος Πεταλωτής"
Ο Πεταλωτής ευχήθηκε η νέα χρονιά να αναδείξει πολύ περισσότερα κοινά σημεία μας και..
να είναι πολύ λιγότερα εκείνα που μας χωρίζουν
Στα χιονισμένα βουνά της Προύσας πέρασε τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, μαζί με την οικογένειά του.
Ο κ. Πεταλωτής έφθασε στο βουνό Uludağ'da (σ.σ. αρχαία ονομασία «Όλυμπος). Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος της Προύσας και του έδωσε ευχές για τη νέα χρονιά.
«Ήρθα στο Uludağ'da, επειδή είναι ένα πολύ καλό χιονοδρομικό κέντρο. Το 2011 για τον τουρκικό λαό να είναι γεμάτο ειρήνη. Εύχομαι η νέα χρονιά να αναδείξει πολύ περισσότερα κοινά σημεία μας και να είναι πολύ λιγότερα εκείνα που μας χωρίζουν.
Ως χώρα βιώνουμε μια βαθιά κρίση, προχωράμε στο να την ξεπεράσουμε. Πιστεύω ότι θα αποτελέσει αφορμή το να κάνουμε με τους γείτονές μας καινούργιες και καλύτερες συνεργασίες» δήλωσε ο κ. Πεταλωτής, απευθυνόμενος στον δήμαρχο της Προύσας.
Πρόσθεσε δε: «Επιθυμούμε και με την Τουρκία να αναπτύξουμε πιο καλές σχέσεις. Θεωρώ απαράδεκτο ότι τα πανεπιστήμιά μας δεν έχουν αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας. Οπωσδήποτε σε αυτό τον τομέα πρέπει να γίνουν βήματα. Εργαζόμαστε, για να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας στο ανώτατο επίπεδο».
Τέλος, ανακοίνωσε ότι στις 15 και 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή ελληνοτουρκικό φόρουμ – το πρώτο φόρουμ είχε γίνει στην Ανδριανούπολη.
Πηγή:Zougla.gr