Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Απαράδεκτη η καμπάνια προβολής του 1821, από τον παρουσιαστή της


Απλά ήθελε καυγάδες για ντόρο, ο κύριος Τατσόπουλος. Ο τρόπος του εκθέτει και τον εαυτό του αλλά και όλη την παραγωγή. Προφανώς, γιαυτόν, όποιος σχολιάσει τις αυθεντίες Τατσόπουλο-Βερέμη είναι φασίστας και πρέπει να έχει την αντιμετώπιση κατσαρίδας... Σταχυολογώ μερικά στάτους του συγγραφέα-παρουσιαστή-σχολιαστή και με δικό του αισχρό τρόπο διαφημιστή.
Ναι. Πριν γίνει μπλουζάκι, αναπτήρας και αντισυλληπτικό, έγινε και σελίδα στο Facebook.(εδώ ο κύριος Τατσόπουλος διαφημίζει το γκρουπάκι του 1821 στο facebook)
Βρε λεβεντομαλάκες. Γιατί δεν κάνετε υπομονή ως την Τρίτη; Γιατί εκτίθεστε; Λέτε πράγματι να ισχυριζόμαστε ότι μια "απρόσμενη επανάσταση" διέκοψε την "οικονομική ανάπτυξη" επί Τουρκοκρατίας; Χωνεύετε αυτά που γράφετε ή τα χέζετε κατ'ευθείαν; (εδώ σχολιάζει δημοσίευμα του Π.Σ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ)
Καλά. Εχετε βγει ποτέ σε σαφάρι φασιστικής κατσαρίδας; Μεγάλη καύλα. Τις λιώνω μία-μία, τρεις αναρτήσεις παρακάτω, κι αυτές όλο και ξεπηδάνε. Τρελό πανηγύρι. Ξέρω πως με Μπαϊγκόν θα ξεμπέρδευα οριστικά, αλλά σκέφτομαι την τρύπα του όζοντος.(Εδώ μετά τις αντιδράσεις κάνει τον άγριο με ένα σουρεαλιστικό παραλήρημα)
Αύριο Τρίτη, η φιλοτουρκική προπαγάνδα στον ΣΚΑΪ ξεκινάει από το πρωί. 9 π.μ: "Πρώτη Γραμμή", με Γιούρι Αβέρωφ (σκηνοθέτης, παραγωγός) κι εμένα. 11 μ.μ: Το 1ο επεισόδιο του "1821". 12 μ.μ: Συζήτηση για το "1821" (μετέχουν, εκτός από μένα, οι καθηγητές Βερέμης, Μιχαηλίδης & Χατζηβασιλείου). Περιττό να διευκρινίσω ότι η συζήτηση θα μεταδοθεί στα τουρκικά με ελληνικούς υπότιτλους. (Εδώ κάνει μια προκλητική ανακοίνωση, βάζοντας φυσικά τον εαυτό του πάνω από τους καθηγητές).
Τελικά τα κατάφερε και έκανε τον ντόρο που ήθελε !!! Σήμερα όμως θα δούμε το 1821 όσο καλοπροαίρετα μπορούμε και αν έχουμε ενστάσεις, αφού σε καμιά περίπτωση δεν θεωρούμε ότι έχετε το αλάθητο του Πάπα, θα τις εκφράσουμε όχι στο επίπεδο ¨του τοίχου σας ¨ αλλά στο επίπεδο του πολιτισμένου διαλόγου. Κρίμα κύριε Τατσόπουλε γιατί ήμουν και θαυμαστής ορισμένων βιβλίων σας.