Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Έσπασε στην Αθήνα η συνωμοσία της σιωπής !!!

Χαμένοι στη μετάφραση στα ΜΜΕ: Ηχηρό χαστούκι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, σε τηλεμαϊντανούς αναλυτές, πολιτικάντηδες και τα δουλικά τους…

Συνεχίζεται η συνωμοσία σιωπής των παπαγάλων του Μνημονίου, ακόμα και μετά την πρόσκλησή μας σε συνέντευξη τύπου για το αποψινό αποτέλεσμα. Ενημερώσαμε εγκαίρως για την πρόθεση μας να μιλήσουμε απευθυνόμενοι στον Λαό και φυσικά κανένας σταθμός δεν ανταποκρίθηκε για να κρατήσουν όσο ποιο χαμηλά μπορούν (για πόσο;) την αποδοχή των θέσεών μας για τον δήμο της Αθήνας. Μάλιστα ο υποψήφιος δήμαρχος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, που τελικώς εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος, προσπάθησε να παρέμβει τηλεφωνικά στο MEGA σχετικά με τις αναφορές στον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά ούτε αυτό κατέστη δυνατόν. Ο αποκλεισμός συνεχίζεται κανονικά και η Νίκη των Εθνικιστών είναι ένα πραγματικό ΧΑΣΤΟΥΚΙ στο διεφθαρμένο κατεστημένο της τηλεδημοκρατίας που δυναστεύει την Πατρίδα μας.

Πρόκειται πραγματικά για μια περήφανη Νίκη, όπου Αληθινά Ασυμβίβαστοι Εθνικιστές τα έβαλαν με όλους και με όλα, έσπασαν την συνωμοσία της σιωπής, χτυπώντας γροθιά στο μαχαίρι. Χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς πολιτικαντισμούς, με όπλο την Σημαία μας και στο πλευρό μας χιλιάδες Αθηναίοι που ψήφισαν για μια Αθήνα Ελληνική.

ΠΗΓΗ