Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Βεργίνα WEISS ...Ζητάμε(πλέον) Ελληνικές μπύρες !!!


Παλιά ίσως είχαμε κάποια δικαιολογία να πίνουμε στα τραπέζια και στα μπαρ ότι μας σέρβιραν. Τώρα έχουμε όμως πολλές και καλές επιλογές από Ελληνικές μπύρες και καλό είναι να τις ζητάμε!!!!

Στις Weiss υπήρχε ένα κενό το οποίο καλύπτουν η ΒΕΡΓΙΝΑ αλλά και η Craft, που είναι σε πολύ καλό επίπεδο !!!

Λίγα λόγια για την Βεργίνα Weiss από το site της εταιρείας

Η μπύρα "ΒΕΡΓΙΝΑ WEISS" είναι μια σταρένια, αφρώδης μπύρα με θολή όψη, η οποία προέρχεται από την ειδική αφροζύμη που περιέχει. Tα συστατικά της είναι βύνη σιταριού, βύνη κριθαριού, ειδικά καραμελοποιημένες βύνες σιταριού, αρωματικός λυκίσκος Tettnanger, αφροζύμη και νερό. Η ειδική αφροζύμη από την οποία παρασκευάζεται, της δίνει ένα πλούσιο, φρουτώδες άρωμα, που θυμίζει γαρύφαλλο και μπανάνα.
Στηρίζουμε τις Ελληνικές μπύρες κάνοντας παντού(μπαρ, ταβέρνες, κυλικεία) την ερώτηση:

Από Ελληνικές μπύρες ποιες έχετε ;

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ..ΟΜΩΣ ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ...ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ...ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ? ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ...

    ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή είναι απόψη να υποστηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα, και όλοι το κάνουμε στο βαθμό που μπορούμε, ωστόσο ειδικά με τη μπύρα, υπάρχουν χώρες με τεράστια παράδοση, με περισσότερες και - όπως και να το κάνουμε- καλύτερες μπύρες. Ξέρετε πολύ καλά ότι είναι δύκολο να αντισταθούμε και στην ποικιλία και στις ιδιαίτερες γεύσεις που προσφέρουν (αλλά και στην τιμή. Γιατί οι ελληνικές είναι πιο ακριβές;;;; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην λετε βλακειες, η Βεργινα Weiss εχει 1,34 το μπουκαλι οταν η Καιζερ εχει 1,40. Απο ποιοτητα κανει μια χαψια κατι γερμανικα ακριβα νεροζουμια σαν την Endringer(1,95).
    Οταν καταθετουμε αποψη να ξερουμε τι γραφουμε και να μην παπαρολογουμε χωρις λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή