Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΚΡΙΖΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


“Με κατεστραμμένο το οδικό, σιδηροδρομικό και ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, παρέλυσαν. Προβλήθηκε ηρωική άμυνα μόνον τοπικά. Τα νησιά μας, δεν μπόρεσαν να αντέξουν δίχως την υποστήριξη της Πολεμικής Αεροπορίας μας και τα σκάφη Zubr, βρίσκονταν ήδη εκτός υπηρεσίας από την περίοδο τής ειρήνης.

Επίσης, αντάρτες του UCK και αναρχικοί, φρόντισαν να κάψουν τα ταχύπλοα «καταμαράν» και τα «ιπτάμενα δελφίνια» που βρίσκονταν διεσπαρμένα στα νησιά των Κυκλάδων, του Αργοσαρωνικού, των βορείων Σποράδων και στα λιμάνια του Πειραιώς, του Βόλου και της βορειοανατολικής Πελοποννήσου.
Στην Θράκη, η ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία, αντέταξε επική άμυνα μέχρις εσχάτων, κατορθώνοντας ακόμη και την εκτέλεση αντεπιθέσεων!

Οι τρείς Ταξιαρχίες της, με Leopard 2 HEL και Leopard 2 A4, υπέκυψαν ΜΟΝΟΝ όταν τελείωσαν τα λιγοστά πυρομαχικά των βλημάτων των 120 χιλιοστών. Κάποιοι, είχαν «φροντίσει» από χρόνια πριν, να μην υπάρχουν πυρομαχικά!
Τα παλαιότερα άρματα μάχης του Δ’ ΣΣ, με τα πυροβόλα των 105 χιλιοστών, υπέκυψαν ηρωικότατα στα ανώτερα τουρκικά Leopard 2 A4. Και οι πέντε Ταξιαρχίες Μηχανοκινήτου Πεζικού στον Έβρο, προέβαλαν λυσσαλέα άμυνα, όμως, με συνθέσεις που δεν ξεπερνούσαν το 50% της προβλεπομένης, υπέκυψαν μπροστά στα στίφη 20 τουρκικών Ταξιαρχιών της 1ης Τουρκικής Στρατιάς (και όχι μόνον) οι οποίες δεν χρειάσθηκε καν να κάνουν επιστράτευση, διότι από τον καιρό της ειρήνης, διέθεταν σύνθεση 110%!!!…”

Όλα αυτά όμως, είναι παντελώς… «φανταστικά». Μην ανησυχείτε λοιπόν…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου