Κυριακή, 27 Ιουνίου 2010

Κρουαζιέρα Γιώργου την ώρα που ο Ελληνικός λαός πληρώνει τους μιζαδόρους της GS και του ΔΝΤ.


Από το το οlympia.gr

σΟ: Βγάζουν έρπη τα …ερπετά;

Που είναι τα καθάρματα που μιλούσαν για “play station” και για μπάνια στη Ραφήνα;

Εδώ ακριβώς φαίνεται ο σχεδιασμός και η επιτυχία του εγχειρήματος “ΔΝΤ” που οδήγησε στην εκποίηση Εθνικής περιουσίας και την απώλεια συντάξεων και μισθών. Ο “ηγεμών” Γιώργος Παπανδρέου που παριστάνει τον θλιμμένο (με την βοήθεια μακιγιέζ) όταν οι ανάγκες το επιβάλλουν για να εξαπατηθεί ο λαός, συνεχίζει την “μαγική” και ονειρεμένη ζωή του.

Σπορ, ταξίδια, κρουαζιέρες σε μέρη εξωτικά εντός και εκτός Ελλάδας. Τι και αν καθημερινά έρχονται στο φως οι πολιτικές απάτες, τα ασύστολα ψεύδη. Τι και αν ακόμη και ο …Τσίπρας ανακαλύπτει ότι έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι που έφερε κάποια δις στις τσέπες των μεσαζόντων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων…

Την ίδια ώρα που η ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων (του μόχθου των Ελλήνων δηλαδή) ολοκληρώνεται, ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει να ζει τον μύθο του στην Ελλάδα, εκδικούμενους τους “απατεώνες Έλληνες” όπως ο ίδιος και η παρέα του χαρακτηρίζει, κρίνοντας προφανώς εξ’ ιδίων. Κρουαζιέρες στο Αιγαίο και μπάνια σε εξωτικές παραλίες.

Όχι. Αυτό το συφερτό δεν πρέπει να φύγει νύχτα κατά τα πρότυπα της Αργεντινής. Πρέπει να μείνει και να πληρώσει για παραδειγματισμό.

ΠΗΓΗ

...και εσύ Έλληνα περίμενε να πάρεις δωρο αδείας για να πληρώσεις τη δόση του αυτοκινήτου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου