Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Στηρίζουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις!!!! ΜΕΒΓΑΛ


Ο περίεργος στηρίζει τις Ελληνικές επιχειρήσεις και ελπίζει να αναπτυχθούν και στο εξωτερικό, το έχουμε ανάγκη.

Από την ιστοσελίδα της εταιρείας διαβάζουμε

Πρέσβεις του ελληνικού γάλακτος στον κόσμο

Στη ΜΕΒΓΑΛ πιστεύουμε στην υπεροχή των αγνών ελληνικών προϊόντων. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα ποιοτικά, μοναδικά γαλακτοκομικά προϊόντα της χώρας μας αποκτούν όλο και μεγαλύτερη ζήτηση παγκοσμίως. Με την ανάπτυξη του δικτύου διανομής μας και με πρεσβευτή τα μοναδικά προϊόντα μας, διαφημίζουμε σε όλο τον κόσμο τις αξίες της μεσογειακής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής.
Από το 1985, έχουμε αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Σήμερα, οι εξαγωγές αποτελούν το 11% περίπου του συνολικού κύκλου εργασιών της εταιρείας με υψηλούς ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης. Το ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων που διαθέτουμε εφοδιάζει 24 χώρες και στις 5 ηπείρους με όλη τη γκάμα προϊόντων, κάνοντας γνωστό το όνομα ΜΕΒΓΑΛ σε όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή μας στις πιο σημαντικές και αναγνωρισμένες διεθνείς εκθέσεις όπως είναι η ANUGA (έκθεση τροφίμων στην Κολωνία) και η SIAL (έκθεση τροφίμων στο Παρίσι) είναι πάντα δυναμική και ενισχύει την παρουσία μας στις διεθνείς αγορές. Σήμερα η ΜΕΒΓΑΛ εξάγει στις παρακάτω χώρες:
Γερμανία Κίνα Αυστραλία Ιταλία Γαλλία
Ιαπωνία Ελβετία Πολωνία Αυστρία Κορέα
Λουξεμβούργο Σουηδία Ολλανδία Φινλανδία Χονγκ-Κονγκ
Η.Π.Α* Βέλγιο Κύπρος Δανία Καναδάς
Ουγγαρία Ρωσία Ηνωμένο Βασίλειο Ισπανία

*Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της ΜΕΒΓΑΛ στην αγορά των Η.Π.Α μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω σελίδα: www.mevgalusa.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου