Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Πόλεμος στο πορνό ή ένα επικερδές χόμπυ;


Να ένας καλός τρόπος (αν ζεις στην Κίνα) και να σερφάρεις σε πορνογραφικές σελίδες και να βγάζεις καλά χρήματα !!!

Τελικά οι κομμουνιστές(κινέζοι) δίνουν δουλειές στον κόσμο!!!!

*Στη φωτό κινέζα κυρία που έπεσε με τα μούτρα στο σερφάρισμα...
Διαβάζουμε στο kathimerini.gr

Χρηματική αμοιβή μέχρι και 10.000 γουάν (περίπου 987 ευρώ) θα δίνουν οι κινεζικές αρχές σε όσους χρήστες του διαδικτύου εντοπίζουν και καταγγέλλουν ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Μία τηλεφωνική γραμμή, η οποία εγκαινιάστηκε την Παρασκευή από το Κέντρο για παράνομες πληροφορίες διαδικτύου, δέχθηκε ήδη 500 κλήσεις μέσα σε 24 ώρες και κατέγραψε 13.000 συνδέσεις.

Το Κέντρο έχει αναλάβει τον εντοπισμό ιστοτόπων προσβάσιμων μέσω υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου με απρεπές περιεχόμενο ή που προωθούν προϊόντα που σχετίζονται με το σεξ, διευκρινίζει το πρακτορείο, ενώ η κυβέρνηση υπόσχεται αμοιβή ύψους 1.000 έως και 10.000 γουάν σε όποιον καταγγείλει πρώτος ένα site με «μεμπτό» περιεχόμενο.

Η Κίνα, η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών του διαδικτύου (300 εκατομμύρια), ξεκίνησε στις αρχές της χρονιάς μία μεγάλη εκστρατεία κατά της πορνογραφίας, απαγορεύοντας την πρόσβαση στις πληροφορίες ερωτικού χαρακτήρα, ακόμη και τις επιστημονικές, μέσω του διαδικτύου.

Παρά τις ανησυχίες τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό, οι κινεζικές αρχές έχουν επίσης αποφασίσει την υποχρεωτική ενσωμάτωση ειδικού «αντιπορνογραφικού» λογισμικού σε όλους τους υπολογιστές που πωλούνται στην Κίνα το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να «μπλοκάρει» την πρόσβαση των υπολογιστών σε συγκεκριμένα sites.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου