Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Κράτος και 'Αριστερά' εναντίον του 'ρατσιστή λαουτζίκου'...

Από το εξαιρετικό φόρουμ του ΡΕΣΑΛΤΟ κάντε κλικ εδώΠρόεδρος της Δημοκρατίας, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, "αριστερά", "αντιρατσιστές", "αντιεξουσιαστές" και άνθρωποι της κουλτούρας και της καλής και μη ρατσιστικής κοινωνίας παραδίδουν μαθήματα "ανθρωπιάς" και "αντιρατσισμού" στο "βρωμερό πόπολο".
Όλοι οι ελίτ (μονάχα η μαντάμ Πομπαντούρ απουσιάζει λόγω μετά θάνατον υποχρέωσεων) μιλάνε για παντεσπάνι την ώρα που ο "ρατσιστής" "λαουτζίκος" κυνηγάει το ξεροκόμματο με το δίκαννο.

Η "Αριστερά", δηλαδή η ψευτοαριστερά, αυτό το δεκανίκι και ο απολογητής της Παγκοσμιοποίησης, είχε πρόβλημα με την "σκοταδιστική" Εκκλησία και τις λαοσυνάξεις του Χριστόδουλου.

Αντίθετα: Η Εκκλησία του Ιερώνυμου που συναινεί σιωπηρά και ένοχα στον μουσουλμανίγια "πολυπολιτισμικό" μετασχηματισμό και εξαμερικανισμό της αμερικανοκατακτημένης τούτης εδώ βαλκανικής γωνιάς, είναι "προοδευτική" και μια χαρά!
Τώρα οι αναρχοσυνασπισμένοι (κι όλοι εκείνοι οι εμετικοί με τις χυδαίες φασιστοειδείς αφίσες για τον θάνατο του πρώην αρχιεπισκόπου) δεν πετάνε μαζί της καρούλες!

Όποιος έχει γερά νεύρα και στομάχι ας πατήσει εδώ:

Συναυλία για την κοινωνική αλληλεγγύη από το ΜΜΑ στον Άγιο Παντελεήμονα
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1231070130