Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Τουρκολάγνοι Έλληνες κλείστε για άλλη μια φορά τα μάτια σε βανδαλισμούς.

Η τουρκολαγνεία στην Ελλάδα είναι στα πάνω της ...
Βέβαια για να κάνουν οι συμπολίτες μας ένα φθηνό τριήμερο στην Πόλη είναι έτοιμοι να κλείσουν τα μάτια σε ολόκληρη την ιστορία, λέγοντας ότι αυτά έγιναν παλιά ....το 1974 ή απειλή πολέμου είναι παλιά;
ή έφυγαν από την Κύπρο και δεν το γνωρίζω....

Λοιπόν Νέο-Έλληνες πριν δείτε τον ονούρ και την παρέα του διαβάστε και το παρακάτω από το ιστολόγιο taxalia

Καταστράφηκαν 78 χριστιανικοί τάφοι με πρωτοφανή βαρβαρότητα. Αγανακτισμένοι οι Ίμβριοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων από την κυβέρνηση Ερντογάν.
Την 29η Οκτωβρίου (εθνική επέτειο για την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας) άγνωστοι εισέβαλαν στο νεκροταφείο της Παναγίας, πρωτεύουσας του νησιού, και κατέστρεψαν με πρωτοφανή βαρβαρότητα
78 τάφους. Σε αυτοψία που διενεργήθηκε από τις επίσημες αρχές διαπιστώθηκε η ακριβής έκταση της καταστροφής.

Οι Ίμβριοι απανταχού της γης έχουν συγκλονιστεί από την αποτρόπαιη αυτή πράξη. Εδώ και 20 χρόνια, οι βίαια εκδιωγμένοι Ίμβριοι επιστρέφουν στην πάτρια γη για να ξαναχτίσουν τα γκρεμισμένα σπίτια τους, τις βεβηλωμένες εκκλησίες τους και να οικοδομήσουν συνειδητά γέφυρες συνεργασίας και αλληλοκατανόησης με την τουρκική κοινωνία.

Η βάρβαρη αυτή πράξη έρχεται σε μία στιγμή κατά την οποία η κατάφωρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ο συστηματικός διωγμός που υπέστησαν οι Ίμβριοι και Τενέδιοι έχουν καταγραφεί από εκθέσεις διεθνών οργανισμών όπως το Συμβούλιο της Ευρώπης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι ίδιες εκθέσεις, υποδεικνύουν στην τουρκική πλευρά και τους τρόπους διόρθωσης αυτών των αδικιών. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση της Τουρκίας έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να συμβάλει σε αυτή την κατεύθυνση. Δυστυχώς κάποιοι κύκλοι συνεχίζουν να επιμένουν στην πολιτική της μισαλλοδοξίας.

Αναμένουμε λοιπόν από τις τουρκικές αρχές, να ενεργήσουν άμεσα για την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Αντίστοιχα αναμένουμε από τις ελληνικές αρχές την έμπρακτη στήριξη των λιγοστών συμπατριωτών μας που βρίσκονται σήμερα στο νησί.