Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΜΕ: ΑΞΙΟΣ Ο (ΠΑΧΥΛΟΣ) ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ!

Το «κογκλάβιο» που βγάζει τη «γραμμή» για τα θέματα των ειδήσεων σε όλα τα συμβαλλόμενα κανάλια, είχε αποφασίσει να θαφτεί τελείως το θέμα

Το πέταγμα του παπουτσιού από τον πατριώτη γιατρό-ακτινολόγο της Θεσσαλονίκης το είδαμε (και πολύ το χαρήκαμε) και ειλικρινά τον ζηλέψαμε. Αξίζει να πούμε όμως δυο λόγια και για την στάση των ΜΜΕ στο θέμα. Κατ’ αρχάς, το «κογκλάβιο» που βγάζει τη «γραμμή» για τα θέματα των ειδήσεων σε όλα τα «συμβαλλόμενα» κανάλια, είχε αποφασίσει να θαφτεί τελείως το γεγονός. Να θεωρηθεί ως μη γενόμενο. Για κακή τους τύχη, στο συμβάν ήταν παρών το BBC και δι’ αυτού το μετέδιδαν όλα τα διεθνή δίκτυα. Οπότε δε μπορούσαν να το θάψουν, αλλά θα το παρουσίαζαν με… το δικό τους τρόπο. Τις πρώτες ώρες, που τα πράγματα ήταν συγκεχυμένα, προσπάθησαν να βγάλουν τον άνθρωπο «τρελό». Αλλά, η πληροφορία ότι επρόκειτο για έναν γνωστό επιστήμονα, και όσα πρόλαβε να φωνάξει ο γιατρός κατά την ώρα της σύλληψής του, που μόνο σε τρελό δεν παρέπεμπαν, τους ανέτρεψαν αυτή τη θεωρία. Συνέχισαν, εμφανίζοντάς τον ως «ακροδεξιό». Ούτε αυτό τους έκατσε. Οπότε τον παρουσίασαν ως «περιθωριακό» και «γραφικό τύπο» (εξ’ ου και τα χαμογελάκια με νόημα του Χυτήρη και των τηλεοπτικών κυβερνητικών εκπροσώπων), τη δε ενέργειά του ως… προσχεδιασμένη, κι όχι αυθόρμητη, άρα δεν ήταν προϊόν αγανάκτησης. Έφτασαν δε στο σημείο, αυτοί οι φανατικοί ανθέλληνες στην πράξη, εμμέσως πλην σαφώς, να τον χαρακτηρίσουν περίπου… ανθέλληνα και… ξενικίνητο, που… δυσφημεί την (πολλάκις δυσφημισμένη από τους ιδίους και τους πολιτικούς τους πάτρωνες) πατρίδα μας στο εξωτερικό, επειδή τη σκηνή μετέδιδαν τα ξένα κανάλια! Ότι κι αν κάνουν, ότι κι αν λένε, αποδεικνύουν ένα πράγμα: ότι είναι ΑΞΙΟΣ Ο (ΠΑΧΥΛΟΣ) ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ!

(ΥΓ): Δεν είμαστε βέβαια… καραμανλικοί(!), αλλά δε θα διστάσουμε να πούμε και την αλήθεια: αν είχαμε 11 Σεπτεμβρίου του 2009 και το παπούτσι είχε στόχο τον Καραμανλή, εκείνος που θα του πετούσε παπούτσι θα γινόταν από τα ίδια εξωνημένα ΜΜΕ λαϊκός ήρωας του μήνα!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου